Aanbod

Wat is het aanbod van Praktijk Jade Meijer? Wat is bijvoorbeeld orthomoleculaire therapie? En hoe gaat Jade te werk in haar consulten? Op deze pagina legt Jade dit graag aan je uit.

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie gaat om het herstellen en stimuleren van de eigen geneeskracht van het lichaam om zodoende het lichaam in optimale gezondheid te krijgen.

Hoe werkt orthomoleculaire therapie?
Door het lichaam de juiste voeding en vaak hoge doseringen voedingssupplementen aan te bieden. Dit is per persoon afhankelijk. Daarom is elke behandeling die Jade aanbiedt maatwerk en dus afgestemd op jouw klachten en wensen.

Wetenschappelijk
Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en onderzoek. Het is een complementaire zorgvorm naast de reguliere zorg van huisartsen, medische specialisten, fysiotherapeuten, tandartsen, etc.

Gratis kennismaking!

Wil je weten wat orthomoleculaire therapie voor jou kan betekenen, maar twijfel je nog om een afspraak te maken? Wil je gewoon ‘aanvoelen’ of er een klik met mij is? Op maandag van 11.00 tot 11.30 kun je me bellen voor een gratis kennismaking. En mocht ik niet opnemen, spreek dan vooral je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je later terug.

Gratis kennismaking mogelijk op maandag van 11.00-11.30 uur via 06 43 22 44 66. 

Intake

Vragenlijst
Als je bij Jade in behandeling komt, starten we met een intake. Voorafgaand aan deze afspraak, stuurt ze je een uitgebreide vragenlijst per mail. Zo komt ze meer te weten over jouw gezondheid en kan ze je een gericht advies geven. Liever starten met een EMB-test? Dat kan ook, lees hier meer over dit bloedonderzoek. 

Intake
We lopen de vragenlijst helemaal door tijdens de intake. Vanzelf komen we nog meer dingen tegen die belangrijk zijn voor de behandeling. De intake duurt 60 minuten.

Behandelplan
Na de intake ontvang je binnen 3 werkdagen jouw persoonlijke behandelplan. Hierin staat een samenvatting van jouw klachten en een persoonlijk advies wat je hiervoor kunt doen op het gebied van voeding, supplementen en leefstijl.

Voeding en beweging eerst!
Jade gelooft er heilig in dat je eerst met voeding en beweging al een enorme winst kunt behalen voor je gezondheid. Daarna volgen de supplementen als aanvulling. En zeker niet om altijd te gebruiken als dat niet nodig is.

Holistische benadering
Soms kom je er niet met voeding, suppletie en leefstijladviezen alleen om jouw gezondheid te verbeteren. Alles wat je meemaakt in je leven, heeft namelijk ook effect op hoe je je voelt. Jade stelt je dan ook vragen over hoe je je mentaal voelt, je sociale leven is, et cetera. Als ze het idee heeft dat je eerst beter bij iemand anders onder behandeling kunt komen, zal ze je altijd doorverwijzen.

Vervolgconsult

Check hoe het met jou is gegaan
Tijdens het vervolgconsult bespreekt Jade met je hoe de aanpassingen in je voeding en leefstijl zijn gegaan. Ook wil ze weten hoe de supplementen zijn bevallen. We kijken of er nog meer winst te behalen is door verdere voedingsaanpassingen en andere suppletie.

Tijd tussen consulten
Meestal zitten er 4 tot 6 weken tussen consulten in. Je lijf heeft namelijk de tijd nodig om de voedingsaanpassingen en suppletie goed te verwerken en op te nemen.

Fit = geen consult meer nodig
We plannen uiteraard geen consult meer in als dat niet nodig is. Als jij je weer fit voelt, is dat een groot cadeau. Met de persoonlijke adviezen hoopt Jade dat je uiteindelijk zelf bewuster met je gezondheid bezig kan zijn. 

Meer informatie

Orthomoleculaire therapie is een hele mond vol. Simpelweg gaat Jade met jou kijken naar jouw klachten en voedingspatroon en dat optimaliseren. Heb je vragen over wat orthomoleculaire therapie voor jou kan betekenen? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met Jade op.