Tarieven

Tarieven. Daar kun je maar beter helder over zijn. Hieronder zie je wat Jade rekent voor haar intakes/consulten/trajecten en meer.

Ter informatie

  • Alle consulten zijn inclusief BTW voor particulieren.
  • Voeding, voedingssupplementen en laboratoriumonderzoeken komen altijd voor eigen rekening.
  • Een vervolgconsult is alleen mogelijk als je bij Jade ook een intake hebt gedaan of als second opinion.
  • Voor losse vragen als cliënt, los van jouw behandeltraject en buiten consulten om, rekent Jade €30 per 15 minuten.
  • Momenteel krijg je mijn behandelingen nog niet vergoed via je zorgverzekeraar. Pas als ik mijn complete therapeutische opleiding heb afgerond en dan alleen gedeeltelijk als je een aanvullende verzekering hebt. Voeding, suppletie en laboratoriumonderzoek krijg je sowieso niet vergoed via je verzekeraar.
  • Je investeert in je eigen gezondheid. Hiervoor heb je een goede dosis motivatie nodig. Want aanpassingen in je leefpatroon zijn niet altijd zomaar gedaan. Wees je hiervan bewust als je bij Jade komt. Orthomoleculaire therapie werkt alleen als jij je ook hiervoor inzet. 

EMB-test

Jade biedt ook een EMB-test aan als aanvulling op de anamnese die ze bij je afneemt. Je kunt hiermee gerichter jouw behandeling voortzetten.

“De EMB betreft een testmethode waarbij de therapeut middels een vingerprik enkele druppels bloed afneemt. In het onderzoek wat volgt wordt zowel met reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau. De EMB test wordt afgenomen door professionals in de gezondheidszorg die beschikken over ruim voldoende orthomoleculaire en medische kennis. Deze testmethode is als zodanig niet wetenschappelijk bewezen en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek. De betrouwbaarheid van deze test is daarentegen te vinden in de praktijk.” Bron: www.vitakruid.nl. Hier lees je ook meer informatie over de EMB-test.

€299,-

 

De prijs is inclusief btw, intake & afname (45 min.), analyse laboratorium, kort vervolgconsult met uitgewerkt orthomoleculair advies in behandelplan n.a.v. test (30 min.). Als je al een ‘gewone’ intake bij me hebt gehad, is de EMB-test 229 euro incl. BTW. De EMB-test wordt niet vergoed door je verzekering.

Wat kun je meten met een EMB-test?

Het testen gaat met een simpele vingerprik. O.a. de vrije radicalenbelasting, hormonenstatus, parasietbelasting, vitaminen- en mineralenpanel, leverbelasting en adrenale status worden getest. Ook wordt een aantal reguliere waardes meegenomen, zoals de rode en witte bloedcellen. Op de speciale EMB-pagina lees je meer. 

Voeding kan je helpen bij je gezondheid

Zakelijke consulten

Gezonde werknemers? Of als zelfstandige fit aan het werk blijven? Altijd een goed idee. Zakelijke consulten op maat zijn mogelijk bij Jade. Prijs op aanvraag, altijd exclusief btw voor zakelijke doeleinden.

Contact opnemen

Wil je weten wat Jade voor jou kan betekenen? Of direct een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in.

Praktijk Jade Meijer is gevestigd aan de Stationsstraat 22 in Vleuten.
Dit is in het pand van Vleuten Vitaal.