Sta jij bewust stil bij je gezondheid?

Dit is de vraag die Jade zich de afgelopen jaren heel vaak gesteld heeft. Want je zult zien dat je heel veel winst kunt behalen met de juiste voeding en supplementen voor jouw lijf. Zeker als je klachten ervaart. Jade kan jou daar professioneel in begeleiden.

Over Jade

Leuk dat je op mijn website bent! Ik ben Jade Meijer en ik ben orthomoleculair therapeut in opleiding bij de Ortho Health Foundation. Op dit moment ben ik al volleerd orthomoleculair voedingsadviseur gevorderd.

In de orthomoleculaire therapie staat het adviseren van gezonde en gevarieerde voeding centraal, aangevuld met hoge doseringen supplementen. Allemaal afhankelijk van ieders persoonlijke situatie en leefstijl. Waardoor je lijf en geest in balans kunt krijgen.

Interesse in gezonde leefstijl
Door gezondheidsklachten tijdens en na mijn tweede zwangerschap, is mijn interesse gewekt in een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Na veel aanpassingen in mijn eigen voedingspatroon en manier van leven, startte ik met de opleiding tot orthomoleculair therapeut.

Mijn missie
Mijn missie is om mensen bewuster te maken van wat ze eten en drinken en hoe ze leven. Om hen er uiteindelijk zelf voor te laten zorgen om lekkerder in hun vel te zitten. Ik neem de tijd voor ieders verhaal en de behandeling. Want met orthomoleculaire therapie ben je er niet in één dag. Het vergt vaak een verandering van leefstijl. Dat kost tijd en vraagt om motivatie. En daar kan ik goed bij ondersteunen.

Begeleiding tijdens en na de zwangerschap
Vanwege mijn eigen gezondheidsklachten tijdens en na mijn tweede zwangerschap, wil ik graag vrouwen begeleiden die ook een kindje krijgen. Je lijf en geest ondergaan een enorme transformatie. Iets waar we in deze maatschappij maar weinig bij stilstaan. Ik help jou graag bij dit bewustwordingsproces en hoe je bij klachten fijner kunt leven met de juiste voeding en supplementen.

Opleidingen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut – in opleiding
Ortho Health Foundation (2022, HBO-niveau)
Orthomoleculair Adviseur Gevorderd – succesvol afgerond
Ortho Health Foundation (2021/2022, HBO-niveau)
Orthomoleculair Adviseur Basis – succesvol afgerond
Ortho Health Foundation (2020/2021, HBO-niveau)
Medische Basiskennis – succesvol afgerond
ConAmore (2021/2022, HBO-niveau)

Bijscholingen
Praktijkvoering: ondernemen en managen – certificaat
Ortho Health Foundation (2021, HBO-niveau)

Verder heeft Jade haar Master Communicatiestudies en Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen gehaald aan de Universiteit van Utrecht (2004-2008) en rondde zij succesvol haar middelbare schooltijd af op het Utrechts Stedelijk Gymnasium (1997-2004). 

Beroepsvereniging en klachten
Jade is aangesloten bij de beroepsvereniging
CAT collectief. Bij klachten kun je je wenden tot de GAT geschillencommissie.